Jaimie Pisonier Auteur

Blogpost: Jaimie Pisonier

Grotendeels opnieuw begonnen

0411e05f44f6a5f1797dc997e4d1452b.jpeg
Hallo lieve lezers,


Met het plot voor het tweede boekdeel van mijn romanreeks 'Vriendschap en liefde' ben ik grotendeels opnieuw begonnen. Wat ik al eens eerder had uitgeschreven dat werkte niet meer, voor mij. Ik miste iets en dat gevoel is niet aanvaardbaar bij het lezen van een manuscript. Wat niet werkt is rommel en moet eruit. Schrijven = schrappen. Dus hup, alles de prullenmand in.
Ik schreef opnieuw de grote lijnen uit, die behield ik en de bijzaken zijn nu beter uitgewerkt. 
Nu zie en hoor ik mijn personages terug. 
Het eerste boekdeel ligt steeds naas mij, soms moet ik daar even terug in gaan lezen. Ah ja, alle informatie moet juist blijven, hé.
Hopelijk kan ik nu starten met het échte schrijfwerk. Zin in! Lees verder op mijn site

Reacties op: Grotendeels opnieuw begonnen

Vriendschap en liefde - Jaimie Pisonier Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
Gesponsorde boeken