Halloween

Goede avond allemaal,
Vandaag 31-10-2018 is het Halloween! 1 van de leukste feestdagen in het jaar naar mijn mening, maar helaas niet zo populair in Nederland (of waar ik woon.) Lekker een avondje Halloweenfilms (o.a. Hocus Pocus) en episode 4 van The Walking Dead seizoen 9 gekeken. Gisteren geen blog geschreven, had niets gelezen en had ook niets te vermelden. Heb vandaag ook een boek uitgelezen en moet nog nadenken welk boek ik hierna ga lezen. Het is alweer het einde van de maand: in deze maand is mijn hond Djomie 16 jaar geworden, heb ik griep gehad, is The Walking Dead weer begonnen en moest ik weer een jas aan doen. Het wordt ook tijd om te vermelden welke boeken ik deze maand allemaal heb gelezen.

Het boek van 31-10-2018:
(Verder gegaan) 88 blz gelezen uit het boek All the bright places van Jennifer Niven  (uitgelezen.)

88 blz gelezen, niet veel maar heb wel een boek uitgelezen. Van het boek All the bright places ga ik geen recensie schrijven. 

De boeken van Oktober:
Asylum van Madeleine Roux (311 blz)
Sanctum van Madeleine Roux (343 blz)
Catacomb van Madeleine Roux (331 blz)
Escape from Asylum van Madeleine Roux (368 blz)
The Asylum novellas van Madeleine Roux (352 blz)
All the bright places van Jennifer Niven (388 blz)

Deze maand 6 boeken en 2093 bladzijdes gelezen. Niet zoveel als vorige maand (was namelijk ook nog 1,5 week ziek), maar kan niet klagen. Op 1 boek na heb ik onbewust Oktober boeken gelezen, haha.

Fijne avond allemaal,

Cheen

Reacties op: Halloween

Gesponsorde boeken