Halve seizoensfinale TWD

Goede avond allemaal,
Vandaag 27-11-2018 ben ik weer verder gegaan in m'n boek en ben ik ook weer verder gegaan met m'n series. En dat was het wel zo'n beetje, heb voor de rest niet veel bijzonders gedaan. Gewoon gelezen, episodes van series kijken en fanfiction lezen (misschien moet ik ook maar weer eens films en anime kijken, tijdje al niet meer gedaan.)

Tv-series van 27-11-2018:
Episode 7 van American Horror Story Asylum.
Episode 8 van The Walking Dead seizoen 9.

Dat was dan de halve seizoensfinale van The Walking Dead seizoen 9. Dat was een heel emotioneel einde en nu moeten we weer een paar maanden wachten op de volgende helft.

Het boek van 27-11-2018:
(Verder gegaan) 110 blz gelezen uit het boek Reckless, achter de spiegel van Cornelia Funke en ben daarmee nu op blz 220.

110 blz gelezen vandaag, wilde eigenlijk meer lezen, maar was een beetje emotioneel na The Walking Dead (als je het hebt gezien, begrijp je wat ik bedoel.) Als ik naar de hoeveelheid bladzijdes kijk die er nog over zijn in Reckless, dan denk ik wel dat ik morgen het boek uit heb (weet niet of ik gelijk door ga met boek 2.)

Fijne avond alllemaal,

Cheen


Reacties op: Halve seizoensfinale TWD

Gesponsorde boeken