Blogpost: Madelon

Haruki Murakami – Kafka on the Shore (2002) OST

Mijn twee grootste passies zijn muziek en literatuur en op de een of andere manier werkt de combinatie van deze twee zo goed dat ik én meer nieuwe muziek ben gaan ontdekken én meer ben gaan lezen. Het luisteren van muziek tijdens het lezen kan de leeservaring zeker wel intensiveren, maar ook als ik niet aan het lezen ben, maar bijvoorbeeld onderweg ben, of te moe ben om te lezen, kan de juiste muziek er toch voor zorgen dat ik in de sfeer van het boek blijf hangen (en bij een goed boek wil je toch niets liever?). Vandaar deze rubriek, waarin ik uit de doeken doe welke albums mijn leeservaring verrijkten. Deze keer: de Japanse moderne klassieker Kafka on the Shore (Kafka op het strand) uit 2002 van Haruki Murakami.

Lees verder op mijn site

Reacties op: Haruki Murakami – Kafka on the Shore (2002) OST

Kafka op het strand - Haruki Murakami Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
Gesponsorde boeken