Blogpost: Leentje

Hebban is leuk

Ik heb net een blog gelezen waar ik helemaal blij van werd, het is zo leuk om te lezen dat iedereen zo enthousiast is over lezen en deze site. Ik moet zeggen, door deze blogs te lezen, raak ik nog meer verslingerd aan het lezen. Ik heb mezelf dan ook ingeschreven voor de Hebban Challenge 2016. Ik moet zeggen, nog maar voor 15 boeken, bijstellen kan altijd nog toch? Ik zie dat er mensen zijn die 75 boeken als challenge hebben, dan denk ik wow!

Ook heb ik me voor het eerst ingeschreven voor een leesclub, ben benieuwd.

Als er lezers zijn die nog meer tips hebben qua sites, boeken, blogs dan hoor ik het heel graag.
Ik wens iedereen heel veel leesplezier, alvast fijne feestdagen en een heel goed, gezond, gezellig en gelukkig 2016 met vele mooie, inspirerende, spannende boeken!

Voor nu zeg ik dag en wens ik je een hele fiijne dag!

X Leentje
p.s. Ik heb zelf ook een eigen blog, mocht je het leuk vinden dan wens ik je van harte welkom

Lees verder op mijn site

Reacties op: Hebban is leuk

Gesponsorde boeken