Blogpost: Rcisca

Hebban read-a-thon

Hallo allemaal!
Wat een faalmoment ervaar ik hier.
Ik dacht nog wel zo dat ik hier leuke blogspot bij kon gaan houden.
Nu hijky maar weer dat dat toch lastiger is dan het lijkt.
Naast een werk, mijn kids en een huis. Een boekstagram @ciscaleest en een hebbanprofiel haha.

Maar dit weekend wil ik wel meedoen met de hebban read-a-thon.
Dit is mijn iets of wat ambitieuze stapeltje boeken.
Het boek Onderstromen van Nora Roberts ben ik al in bezig. Aangezien het ook nog Nora Roberts meeleesmaand is. Het boek Vriendscjap en Liefde Jack en Anouk ligt klaar om te lezen voor het #selfpupcafeboekenauteurslezers op Facebook. En dan ligt daar nog die heerlijke dikke pil  de zeven zussen deel één klaar. Want ook ik kan niet achterblijven natuurlijk.
Of ik dit allemaal in dit weekend zal uit lezen? Geen idee.
We gaan zien hoe ver we komen.

Veel leesplezier allemaal.08f0608bf46e92c73448080ff2bc6d5e.jpg

Reacties op: Hebban read-a-thon

Onderstromen - Nora Roberts Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
Gesponsorde boeken