Janneke Bouwman Hebban Recensent

Blogpost: Janneke Bouwman

Hebban Reading Challege 2016

Joepie! Het is bijna zover. Nog een paar uurtjes en dan is het 01-01-2016. En dan gaat de eerste grote Hebban Reading Challenge van start. Een ontzettend leuk initiatief en ik ga er zeker aan meedoen!  Het aantal boeken dat ik in ieder geval wil lezen is 50. Meestal kom ik wel over dat aantal heen, maar we zullen zien hoever ik in 2016 kom.
Ik heb al een aantal boeken uitgezocht voor de uitdaging, maar de meeste zullen uit de hoge stapel nog te lezen boeken in mijn boekenkasten moeten komen. Kan gelijk die hoge stapel wat lager worden (sprak ze hoopvol). Ik ben benieuwd of ik met deze boeken alle categorieën ga bestrijken of dat er meerdere boeken in een categorie vallen.

Reacties op: Hebban Reading Challege 2016

Gesponsorde boeken