Blogpost: Eline

Hebban Reading Challenge #60

Hey iedereen,

Lezen is geweldig, toch? En daarom koop je boeken bij, want boeken heb je nooit genoeg, ze zijn een verrijking. Als ik een boek koop voel ik me niet schuldig ik word er helemaal gelukkig van. Het enige probleem: ze stapelen zich op in je boekenkast en voor je het weet is je leeslijst zo groot dat je bijna geen boek meer durft te kopen. Dus je begint te lezen en je stelt jezelf een doel, maar dan ineens is het december. En omdat mensen je zo goed kennen krijg je boeken en boekenbonnen...
Die boekenplank wordt er alleen maar voller op, mij hoor je natuurlijk niet klagen, maar boeken moeten gelezen worden. Daarom heb ik mijn boeken geteld die ik nog moest lezen en mezelf echt gechallenged!!! Ik ga al die boeken uitlezen nog voor het einde van het nieuwe jaar. (60 boeken!!)

Eerst nog door de blokperiode geraken en dan begint het echte werk.

Hebban Reading Challenge Here I Come!!!

Veel liefs

ps: en achteraf kan ik weer boekhandels en boekenbeurzen aflopen om mijn kast weer aan te vullen met prachtexemplaren :)
Hoeveel gaan jullie lezen in 2016?

Reacties op: Hebban Reading Challenge #60

Gesponsorde boeken