Anne West Auteur

Blogpost: Anne West

Help, ik word fotomodel!

Als auteur en trainer is één ding noodzakelijk: promotie en publiciteit. Ik heb absoluut niet te klagen over de aandacht die ‘Achter de Geraniums?!’ in de pers heeft gehad en ook vandaag stond weer in het teken van een interview. Nu is dat interview nooit zo erg, maar aan de meeste interviews zit een fotosessie vast. En daar heb ik een bloedhekel aan.Sowieso volg ik altijd met verbazing de belevenissen van meiden in programma’s als ‘Hollands Next Topmodel’ . Het is me een raadsel waarom je een beroep zou willen waarin alles om je uiterlijk draait, er de hele dag aan je geplukt wordt en waar het ene commando rap wordt opgevolgd door het volgende zonder dat jij iets in te brengen hebt.
Vandaag was ik ook weer een uurtje model. Deze fotografe was geweldig en erg geduldig en dat is met mijn gebrek aan poseertalent ook wel nodig. Het ene moment keek ik te serieus, vervolgens had ik mijn ogen dicht en toen was er was aan lastige lantarenpaal op de achtergrond. Ik moest me maar lekker ontspannen, veel lachen, even naar haar kijken, toch weer even naar die boom kijken, hier zitten, daar staan, met boek, zonder boek. Na een uurtje had ik er wel genoeg van. Zijn er echt mensen die dat een hele dag volhouden? Meerdere dagen per week?
Overigens heb ik wat foto’s gezien en het resultaat was prachtig. Dankzij de fotografe, niet dankzij mij natuurlijk. Binnenkort is het resultaat te bewonderen in het interview (waarover later meer) en hier op de site. Tot die tijd laat ik het poseren maar voor wat het is en ga ik iets doen waar ik wel goed in ben.

Lees verder op mijn site

Reacties op: Help, ik word fotomodel!

Gesponsorde boeken