Het begin van december

Goede avond allemaal,
Vandaag 02-12-2018 is het begin van december 2018. Dat was het eigenlijk gisteren al (01-12-2018), maar toen heb ik geen blog geschreven. Rede: geen boeken gelezen. Maar vandaag wel en ik ben los gegaan. Ik heb aardig wat boeken verslonden vandaag (ookal waren het allemaal mangaboeken, maar toch blijven het boeken.) Mijn Boekenfestijn stapel begint al aardig te krimpen, gelukkig maar dat het december is (de maand van de feestdagen), dus ik zal denk ik niet droog staan wat betreft boeken (sint/kerst.) Ik hoef me gelukkig geen zorgen meer te maken met cadeau's voor vrienden/familie (was ruim van te voren al klaar met het verzamelen.)

De boeken van 02-12-2018:
(Begonnen) My boyfriend is a vampire volume 7 & 8 van Yu-Rang Han  (uitgelezen.)
(Begonnen)  My boyfriend is a vampire volume 9 & 10 van Yu-Rang Han  (uitgelezen.)
(Begonnen) My boyfriend is a vampire volume 11 & 12 van Yu-Rang Han  (uitgelezen.)

Was eigenlijk niet de bedoeling dat ik vandaag zoveel manga zou lezen, maar ik zat helemaal in het verhaal en kwam er niet meer uit. Je moet je dan maar niet meer verzetten en meegaan met de verslaving. Op de planning stond namelijk dat ik 1 mangaboek zou lezen en dan weer verder zou gaan met Wendy van Karen Wallace. Nu is dat dus niet gebeurd, maar dat schuift dan naar morgen. Van de mangaboeken My boyfriend is a vampire volume 7 t/m 12 komen geen recensies (doe ik nooit met manga.)

Fijne avond allemaal,

Cheen

Reacties op: Het begin van december

Gesponsorde boeken