Het begin van mijn reading challenge

Goede avond allemaal,
Vandaag 04-01-2019 ging het veel beter met lezen dan gisteren. Vergeleken met de hoeveelheid die ik normaal lees, is het nog steeds weinig, maar ben erachter gekomen dat het niet aan mij of aan de boeken ligt. Heb hiervoor allemaal goede boeken gelezen en als je daarna boeken leest die wat minder zijn, heb je ook minder zin om te lezen (het ligt dus aan ons alletwee.) Sla mezelf er wel doorheen, ik wil deze boeken namelijk heel graag lezen en dat zal ik doen ook!
Zoals ik gisteren had beloofd, heb ik de recensie van het boek Het nieuwe spookhuis van Tjerk Noordraven op m'n pagina gezet (had vandaag wel tijd, hihi.)
Heb ook vandaag mijn deelname aan de Hebban Reading Challenge 2019 gestart (met die van 2018 had ik niet meegedaan, omdat ik pas halverwege het jaar 2018 met Hebban begon.) Heb de beslissing genomen om 12 boeken te lezen met deze challenge (elke maand een boek lezen van de checklist), maar ik ga wel een beetje met de volgorde gooien (bijv. de categorie van maart lezen in januari) of dat ik de categorie een beetje voor mezelf aanpas. Dat betekent niet dat ik maar 12 boeken in het hele jaar ga lezen (de horror), deze 12 komen er simpel weg bij. Weet nog niet met welk boek/categorie ik ga beginnen, zal het morgen even uitzoeken.

De boeken van 04-01-2019:
(Verder gegaan) 60 blz gelezen uit het boek Dieper dan de doden van Tami Hoag en ben daarmee nu op blz 340.
(Verder gegaan) 45 blz gelezen uit het boek De uittocht der muzikanten van Per Olov Enquist en ben daarmee nu op blz 110.

Fijne avond allemaal,

Cheen

Reacties op: Het begin van mijn reading challenge

Gesponsorde boeken