Jora Bakker Auteur

Blogpost: Jora Bakker

Het Boeken jaar van Jora

21-12-2020 door Jora Bakker 2 reacties
4b6ecd02eb0bb3abdc60b8be6331075b.jpgIn 2020 heb ik eingelijk mijn reading goal gehaald namelijk 30 boeken in het jaar lezen. Ik hou van lezen omdat ik dan even kan ontsnappen van het werkelijkheid op deze aardbol. Ik neem jullie mee naar mijn boeken overzicht van 2020! Wat is je belangrijkste moment van 2020 op boekengebied?
Dat ik veel van boeken kan leren ( waaronder van het geluksdieet , de geluksroute etc. )  en dat ik meer van mezelf moet gaan houden en meer genieten van de kleine dingen in het leven. Daardoor heb ik de knop omgezet en een heel andere blik op het leven gaan zien. En daardoor ben ik deze boeken erg dankbaar voor! 

Heb je je Reading Challenge gehaald?

Ja! Ik heb het alleen niet via hier gedaan maar via Goodreads om eerlijk te zijn maar in 2021 ga ik het via deze site doen! Ik heb 30 boeken in een jaar gelezen en ik ben super blij ermee! 

Wie is je favoriete boekverkoper?

Eigenlijk koop ik al mijn boeken via Bol.com. En heel af en toe bij bruna. Dus eigenlijk bol.com is mijn favoriete boekverkoper... 

Welk boek dat je in 2020 las is jouw boek van het jaar?

Leef , lach , loch van Vanessa gerrits wat een geweldig boek is het! En er is nu ook een deel 2 uit die ik meteen ook heel snel heb uit gelezen. 

Met welk boek ga je 2021 in?

Ik denk het nieuwe boek van Anna Todd , verliefd! En daar begin ik denk ik ook mee op 1 januari! Kan niet wachten om haar nieuwe boek te gaan lezen! 

Naar welk boek kijk je uit in leesjaar 2021?

Naar het boek Beter op reis van Viora Rebergen. Ik vind het flaptekst al zo interessant en boeiend dat ik graag het verder wil gaan lezen. En dat ga ik zeker doen in 2021! 

Hoe ziet jouw Hebban Reading Challenge 2021 eruit?

Ik wil in ieder geval deze boeken gaan lezen tijdens de Hebban Reading Challgenge 2021 : 1. Anna todd - Verliefd 2. Martien - Jan dijkgraaf 3. Kleed jezelf gelukkig - Manon meijers 

4. Nachtbibiliotheek - Matt Haig 

5. Welkom in virgin rivers - Robyn Car 

6 . Beter op reis - Viora Rebergen 

7 . Thuis in virgin River - Robyn Car 

8  plankenkoorts - Tamara haagmans 

En uiteraard zullen er meer boeken op het oog komen om te gaan lezen in 2021! 

Liefs , Jora 

Lees verder op mijn site

Reacties op: Het Boeken jaar van Jora

Leef, lach, loch - Vanessa Gerrits Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
Gesponsorde boeken