Blogpost: Sissyhilferink

het boekenjaar 2020 van sissy hilferink

Wat is je belangrijkste moment van 2020 op boekengebied? 
helaas was afgelopen jaar een jaar dat draait rondom de corona echter betekende dit voor mij ook thuis de kinderen van 14-11 en 8 jaar oud helpen met schoolwerk. Elke dag plande ik een 30 min verplicht lezen in en dan lees ik zelf ook mee naast het voorlezen voor de kinderen een extra stimulans om lekker te lezen en doordat ze zien hoe ikzelf ervan geniet en we konden bespreken wat voor boek ze wouden lezen heb ik het gevoel dat ik hun dit plezier van lezen beter door heb kunnen geven. Met kerst vroeg de oudste zelfs om een ereader hoe gaaf is dat.

Heb je je Reading Challenge gehaald? je ben er zelfs overheen gegaan er zijn ook zoveel mooie boeken.

Wie is je favoriete boekverkoper? ik ga hte liefste naar boekhuis de kleine tovenaar in roermond en dan samen met 1 vd kids wat een heerlijke winkel om lekker rond te neuzen en zo meedenkend in het juiste boek te vinden voor je, ook verkopen ze er blind-dates met een boek en soms koop ik daar ook een van tot nu toe nog elke keer een pareltje gekregen.

Welk boek dat je in 2020 las is jouw boek van het jaar? hmmm moeilijk heb veel goede boeken gelezen afgelopen jaar maar als ik dan echt moet kiezen is het toch....Salamonsoordeel van Martijn van Beek. ik kende deze schrijver nog niet maar zijn schrijfstijl en dit verhaal heeft me erg gegrepen en ik kon me zo onwijs inleven in dit boek het was zo realistisch geschreven. Ja als je het mij vraagt echt een aanrader.

Met welk boek ga je 2021 in? momenteel lees ik alex b maar deze zal ik vast uit hebben dan en het volgende boek op de plank is Joél dicker het mysterie van kamer 622 dus ik vermoed dat het met dit boek is :)

Naar welk boek kijk je uit in leesjaar 2021? gezien ik tot nog toe alle boeken van sophie kinsella heb gelezen en ook haar allias madeleinw wickham kan ik natuurlijk niet wachten tot het nieuwe boek " liever verliefd van sophie kinsella " uitkomt op 26-01-2021

Hoe ziet jouw Hebban Reading Challenge 2021 eruit? vol goede moed heb ik mijn challange weer ingevuld dit maal op weer 50 boeken gezet ik heb nog even zitten twijfelen om hem hoger in te stellen maar ik wordt komend jaar ook voor het eerst oma en denk dat daar ook nog wel wat tijd in gaat zitten plus in de 3 kids die nog thuis wonen en weer thuisonderwijs volgen ivm corona. Positief hierin is natuurlijk wel dat we nog lekker even doorgaan met elke dag samen 30 min lezen heerlijk.


rest me jullie nog te danken voor het lezen van mijn blog en ik wens jullie allen een geweldig 2021 met veel leesplezier in de mooie boeken die weer uitkomen.

Reacties op: het boekenjaar 2020 van sissy hilferink

Liever verliefd - Sophie Kinsella Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
Gesponsorde boeken