Blogpost: Elsbeth

Het boekenjaar van Elsbeth

29-12-2020 door Elsbeth 2 reacties
Wat is je belangrijkste moment van 2020 op boekengebied?
Eindelijk is de stapel nieuwe boeken zodanig afgenomen, dat ze niet uit mijn boekenkast valt.

Heb je je Reading Challenge gehaald?
Jazeker, er overheen. Ik had op basis van vorig jaar een conservatieve inschatting gemaakt, omdat ik toen deelnam aan allerlei jureringen en recensies, maar ik ben er ondanks alles ruim overheen gegaan.

Wie is je favoriete boekverkoper?
Van der Velde in Groningen. Niet zoveel geweest dit jaar, maar ook die enkele bezoekjes waren naar volle tevredenheid.

Welk boek dat je in 2020 las is jouw boek van het jaar?
Het bloemenmeisje, ik heb het ook aan al mijn collega's aangeraden.

Met welk boek ga je 2021 in?
Ben net begonnen aan Sneeuw en As, en aangezien het over de 1000 pagina's telt, ben ik er in 2021 nog wel mee bezig, denk ik.

Naar welk boek kijk je uit in leesjaar 2021?
Een nieuwe Karin Slaughter, vaste prik. En een heleboel volgende delen van alle goede series die ik dit jaar begon.

Hoe ziet jouw Hebban Reading Challenge 2021 eruit?
Ben weer wat hoger gaan zitten in het aantal, aangezien ik de keren dat ik meedeed altijd hoger uitkwam dan de challenge. Ik vink het lijstje achteraf altijd af, omdat ik nog zoveel boeken heb liggen, dat ik niet geprikkeld hoef te worden om ergens speciaal naar op zoek te gaan.

Reacties op: Het boekenjaar van Elsbeth

Gesponsorde boeken