Blogpost: Joke Zwier

Het boekenjaar van Joke Zwier

26-12-2020 door Joke Zwier 8 reacties
Mijn Boekenjaar 2020

Wat is je belangrijkste moment van 2020 op boekengebied?  Eigenlijk heb ik niet een echt belangrijk moment. Of het moet zijn, dat ik door het boek Bak! van Jayne Jubb mijn eigen brood dagelijks ben blijven bakken. Elke dag genieten van een smakelijk plakje brood!

Ik ben breder gaan lezen en probeer ik elke dag wat te lezen. Soms moet ik gewoon mijn momentje zoeken en dat lukt mij aardig. Vlak voor kerst heb ik van mijn dochter De Wim Hof methode als verrassing via de post gekregen. Zij hoopt dat ik door het lezen van dit boek een betere gezondheid krijg. Ik lees elke dag nu een stukje eruit en laat me verrassen.

Heb je je Reading Challenge gehaald? Ja, ik heb mijn reading challenge met 112% gehaald. En dit, zelfs nadat ik het in Augustus naar boven bijgesteld had naar 90 boeken. Ik was namelijk begonnen met 75 boeken. Op dit moment heb ik 101 boeken gelezen en ik denk tegen het eind van het jaar dat dit 103 zullen worden.

Wie is je favoriete boekverkoper? Van der Velde in Drachten.

Welk boek dat je in 2020 las is jouw boek van het jaar? Toevluchtsoord van Jerome Loubry.

Met welk boek ga je 2021 in? Daar moet ik even diep over nadenken. ik denk dat het Verlaten van Jane Harper wordt.

Naar welk boek kijk je uit in leesjaar 2021? Solveigs Belofte Corinna Bomann

Hoe ziet jouw Hebban Reading Challenge 2021 eruit? Ik heb mijn challenge nu op 100 boeken gezet en ik zie wel hoeveel het er gaan worden. De categorieen zijn origineel.


Reacties op: Het boekenjaar van Joke Zwier

Gesponsorde boeken