Blogpost: Jordy van Zeeland

Het boekenjaar van Jordy

Wat is je belangrijkste moment van 2020 op boekengebied?
In september van dit jaar, volgens mij op de dag van de minibieb, ben ik begonnen met boeken te lezen. Ik merkte al snel dat thrillers mijn favorieten waren. Ook niet lang daarna heb ik Hebban leren kennen. Inmiddels doe ik ook al mee met een eerste leesclub. Voor mij gaat er een nieuwe wereld voor me open.

Heb je je Reading Challenge gehaald?
Ik heb me niet aangemeld voor de Reading Challenge van 2020, omdat ik eigenlijk nog maar net begonnen was en ik ook nog niet wist van de reading challenge. Maar ik heb me wel aangemeld voor de Reading Challenge 2021.

Wie is je favoriete boekverkoper?
Ik heb zelf nog geen favoriete boekverkoper. Meestal haal ik de boeken uit minibiebs of ik bestel ze online op bol.com. Een boekhandel waar ik wel graag kom is Dekker van de Vegt in Nijmegen.

Welk boek dat je in 2020 las is jouw boek van het jaar?
Voor mij is dat 'Niemand hoort het' van de schrijver Linword Barclay. Mijn favoriete schrijver op dit moment. Dit was ook het eerste boek wat ik van hem las en ik was daarna al heel benieuwd naar andere boeken van hem.

Met welk boek ga je 2021 in?
Dat weet ik nog niet. Ik heb nog wel boeken liggen van Linwood Barclay die ik nog niet heb gelezen, dus ik denk dat een van die boeken het begin gaat worden van 2021 .

Naar welk boek kijk je uit in leesjaar 2021?
Ik heb zelf een aantal boeken op mijn lijstje staan die ik nog wil lezen en ik ben daar eigenlijk bij allemaal wel heel benieuwd naar.

Hoe ziet jouw Hebban Reading Challenge 2021 eruit?
Dit wordt de eerste keer Reading Challenge voor mij. Ik heb de teller gezet op 30 boeken. Ik heb ook al een aantal boeken die ik op het lijstje heb gezet die ik heel graag wil lezen. Met name vooral thrillers.

Reacties op: Het boekenjaar van Jordy

Gesponsorde boeken