Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Blogpost: Ka8leen

Het boekenjaar van Kat leen

27-12-2020 door Ka8leen 3 reacties
Wat is je belangrijkste moment van 2020 op boekengebied?
Ik ben dit jaar lid van de bookstagramcommunity geworden. Heel veel andere bookstagrammers ontdekt en daardoor heel veel mooie boeken ontdekt! 
Heb je je Reading Challenge gehaald?
Ik heb ze niet alleen gehaald, ik heb er gewoon veel meer gelezen dan ik gedacht had te lezen 238% van mijn doel behaald. Voelt heerlijk! Al zit de Lockdown er voor iets tussen 

Wie is je favoriete boekverkoper?
Mijn favoriete boekenverkoper zit op dit moment op Instagram naar mijn gevoel. Ik haal heel vaak boeken die daar bejubeld worden.

Welk boek dat je in 2020 las is jouw boek van het jaar?
Een hele moeilijke vraag want ik heb al vaak dit jaar gedacht 'DIT' is het mooiste boek .. om kort erna weer een ander prachtig boek te vinden :)
Ik ga mijn favoriete boek voor 2 categoriën geven. Voor literatuur is dat 'het boek van de vergeten woorden', een boek dat ik precies lepeltje per lepeltje opdronk, zo genoot ik ervan! 
In de categorie jeugd is dat 'Rennen!', een boek dat ik net las en me zo omver blies. Traantjes wegpinken terwijl je leest is voor mij hét criterium voor een prachtig boek.

Met welk boek ga je 2021 in?
Het tij hoog, de maan hoog denk ik.

Naar welk boek kijk je uit in leesjaar 2021?
Geen specifiek boek. Hopende om weer veel pareltjes te ontdekken!

Hoe ziet jouw Hebban Reading Challenge 2021 eruit?
Ik ga voor 3 boeken per maand. Alles erboven maakt me happy :) (maar hopelijk zonder Lockdown reden)

Reacties op: Het boekenjaar van Kat leen