Blogpost: maartjeleest

Het boekenjaar van Maartje

26-12-2020 door maartjeleest 2 reacties
Wat is je belangrijkste moment van 2020 op boekengebied?
Dat is een moeilijke vraag. Ik leerde dat je niet elk boek goed hoeft te vinden en dat je een auteur geweldig kan vinden, maar ook sommige boeken verschrikkelijk. Het belangrijkste voor mij is dat mijn boekenblog begon te lopen en ik steeds meer volgers krijg die mij weten te vinden. 

Heb je je Reading Challenge gehaald?
Ja! Ik had hem expres niet al te hoog ingesteld zodat het een leuke wedstrijd bleef. Zit nu op 102% van de challange. 

Wie is je favoriete boekverkoper?
De Stumpel in Krommenie is een fijne winkel om rond te lopen, maar ook de Stumpel in Purmerend aan de Hoogstraat is erg leuk. 

Welk boek dat je in 2020 las is jouw boek van het jaar?
Zonder twijfel De schreven van Amy Giles. Dit is echt het mooiste boek dat ik ooit gelezen heb. Het verhaal, de personages. Het komt gewoon echt heel mooi bij elkaar en je blijft er echt nog wel een tijd over nadenken. Het verhaal spookt door je hoofd.

Met welk boek ga je 2021 in?
Het manuscript Toeval bestaat niet van Saskia M.N. Oudshoorn of het manuscript van dezelfde auteur Loes, Luca & Liz. 

Naar welk boek kijk je uit in leesjaar 2021?
Van alle boeken ben ik heel erg benieuwd naar Het geschenk van de wildernis van Elli H. Radinger. Ik ben natuurlijk naar heel veel boeken nieuwsgierig want ik lees nou eenmaal graag. Maar deze lijkt mij ontzettend mooi. Dit boek neemt je mee op een inspirerende reis door de natuur en in onszelf, en laat zien hoe de magie van de wildernis zowel ons leven als onze geest kan veranderen. 

Hoe ziet jouw Hebban Reading Challenge 2021 eruit?
Ik heb gekozen voor 55 boeken voor de Challange van 2021. Ik kies ervoor om in 2021 boeken uit mijn eigen kast te gaan lezen en zo dus ook ouderen boeken te gaan lezen die al heel lang in mijn kast staan. Ik wil meer lezen en minder kopen. Lees verder op mijn site

Reacties op: Het boekenjaar van Maartje

Gesponsorde boeken