Blogpost: sandrine

Het Boekenjaar van [Sandrine]'

22-12-2020 door sandrine 3 reacties
Wat is je belangrijkste moment van 2020 op boekengebied?
mijn belangerijkste moment was de boekenmarathon volgen online. er was geen boekenbeurs dit jaar en dat maakte mij triest. toen ik hoorde dat we toch een beetje boekenbeurs konden volgen was ik super blij. 

Heb je je Reading Challenge gehaald?
op 1 boek na niet 

Wie is je favoriete boekverkoper?
ik heb niet echt een favoriete boekenverkoper maar wel een favoriete boekhandelaar en dat is de standaard boekhandel.

Welk boek dat je in 2020 las is jouw boek van het jaar?
Piep zei de muis van M.J. Arlidge. ik heb dit vorig jaar ondekt en ik vind deze reeks geweldig.

Met welk boek ga je 2021 in?
agstige mensen van Fredrik Backman. 

Naar welk boek kijk je uit in leesjaar 2021?
ik kijk niet echt in het bezonder uit naar iets maar de boeken van Ransom Riggs. dus als er van deze schrijver nieuwe beoken komen ga ik deze zeker lezen.

Hoe ziet jouw Hebban Reading Challenge 2021 eruit? 
ik heb mijn doel gezet op 12 boeken lezen. ik hoop om meer te kunnen lezen maar aangezien ik dit jaar ook op 1 na het niet heb gehaald hoop ik in 2021 mijn doel wel te halen. als het lukt zou ik ook graag enkele leesclubs mee doen.


Reacties op: Het Boekenjaar van [Sandrine]'

Gesponsorde boeken