Blogpost: WillemijnOuss

Het boekenjaar van Willemijn

22-12-2020 door WillemijnOuss 4 reacties
Jouw Boekenjaar 2020

Wat is je belangrijkste moment van 2020 op boekengebied?
Voor mij was dat mee mogen lezen aan de hebban debuut prijs. Wat een geweldige ervaring. 4 boeken gelezen die ik anders misschien wel niet gelezen had, waarvan er 2 echt grote indruk hebben gemaakt. Vooral 'lichter dan ik' is me nog lang bij gebleven en heb ik ook vaak aan familie en vriende aangeraden. 
Ook de lockdown heeft voor veel bijzondere momenten gezorgd, zo heb ik in maart maar 1 (!) boek gelezen, mijn hoofd stond er helemaal niet naar. In de zomer en het najaar had ik er meer vrede in en las ik weer lekker door. 

Heb je je Reading Challenge gehaald?
Ruimschoots! De teller stond op 24, met ruim 42 boeken dus zeker gehaald. Volgend jaar me maar iets meer uitdagen

Wie is je favoriete boekverkoper?
Ik ken de namen niet persoonlijk, maar ga heel graag naar Waanders in de Broeren in Zwolle, zo prachtig daar!

Welk boek dat je in 2020 las is jouw boek van het jaar?
Dat was moeilijk kiezen, maar ik koos uiteindelijk voor het smelt van Lize Spit, met strak daarachter zondagskind van Judith Visser. Beide boeken hebben me enorm geraakt.

Met welk boek ga je 2021 in?
Spiegelman van Lars Kepler, enorm naar uit gekeken!

Naar welk boek kijk je uit in leesjaar 2021?
De samenwerking van James Patterson en J.D. Barker, dat kan toch niet anders als geweldig worden!

Hoe ziet jouw Hebban Reading Challenge 2021 eruit? Ik ga heerlijk doorlezen in vooral boeken waar ik zin in heb, afwisselend thrillers en romans. Ik zet de teller op 36. Ik ga daarnaast zeker de checklist bijhouden en hopelijk alles afvinken. 


Reacties op: Het boekenjaar van Willemijn

Gesponsorde boeken