Ninja Paap-Luijten Auteur

Blogpost: Ninja Paap-Luijten

Het gemak van de niet-bestaande levertijd...?

Afgelopen week had ik iets te vieren, dus ik ging een cadeautje voor mezelf halen. Heel eenvoudig: ik ben de plaatselijke boekhandel in gelopen, zocht even rond op de tafels en vond het boek dat ik wilde hebben.

Levertijd: 0 seconden, tenzij ik mijn wandeling van ongeveer 10 minuten meetel. 

Nou had ik de "mazzel" dat het boek er lag en dat ik tijd had om even naar de boekhandel te lopen. Normaal vind ik dit juist hét grote voordeel van e-books: je koopt ze en je kunt ze direct lezen! Ideaal, eigenlijk.

Soms doet een boek er wat langer over om op je nachtkastje terecht te komen. Een paperback met een iets langere levertijd, omdat het op verzoek wordt gedrukt, of een e-book dat nog niet uit is. Boeken zijn geduldig, zeg ik altijd, ze lopen niet weg - maar lezers ... die kunnen natuurlijk wel degelijk kiezen voor iets anders.

Ik ben over het algemeen geduldig, ik zal niet snel een ander boek kiezen omdat mijn eerste keuze wat langer erover doet om bij mij te komen. Hoewel ik het handig vind dat e-books meteen klaar staan!

Waar koop jij je boeken? Hangt dat ook van het boek af? Of van de levertijd?


3dcba3e71bc62617453633d22e7f02b7.jpg


Lees verder op mijn site

Reacties op: Het gemak van de niet-bestaande levertijd...?

Gesponsorde boeken