Blogpost: Treesje Bannenberg

Het is nu aan jullie Hebbananen!

Gèk word ik van het etiket selfpubber. Mijn hele leven lang ben ik kunstenaar en ineens komt daar de minachtende titel selfpubber bij vanwege het project TESTBEELD.

De TESTBEELD reeks is een aan de kaak stellend geïllustreerd kunstproject in paperbackvorm met verhalen, brieven, dagboeken, foto’s, faxen, telefoontjes, notities, emails, apps en poëzie.

Met de TESTBEELD reeks hoop ik ópenheid onder álle slachtoffers van sexueel misbruik te stimuleren (schuw de angsten, confronteer jezelf, práát over je opgelegde geheimen), en de openlijke twijfel, die veelal onder mannen heerst, weg te nemen.

Trots is deze Self Spender met de erkenning, de recensie en de aankoop van Zebra-Testbeeld 02 via NBD-Biblion BV, evenals verleden jaar met Triootje-Testbeeld 01. NBD Biblion BV deelde mij mee dat er zelden uitgaven in zelfbeheer in behandeling worden genomen. Nu twee op een rij! Mijn belangrijke boodschap verspreidt zich. Óp naar de Bibliotheek én Testbeeld 03!

En nu is het aan jullie HEBBANANEN!
Ik hoor nooit wat over Triootje (2018) of Zebra (2019), terwijl de boeken buiten Hebban flink gelezen en geprezen worden.
Uiteraard is het onderwerp heftig, het is niet alleen kommer en kwel. Het is ook geschiedenis, Amsterdam en kunst.

Op het filmpje ligt ZEBRA op TONGO I, een nieuwe serie communicatie objecten die gepaard gaan met 3D tongen, of is het een vurige vlam, een bloemblad of de paus' mijter? Het maakt in ieder geval de tongen los, omwille van de vorm. Praat, confronteer elkaar zónder mobiel. In de USA praat 70% niet met elkaar onder het eten #talkingdiesout.

Dit is de link naar een van de filmpjes, de link in het blog werkt niet.
https://www.youtube.com/watch?v=xVSh5on0VL8&feature=youtu.be 

Het ga jullie goed. Ik heb er zat van.
Treesje B. bekend als ©T/ART en sinds 2018 Self Spender AuteurLees verder op mijn site

Reacties op: Het is nu aan jullie Hebbananen!

Zebra - Treesje Bannenberg Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
Gesponsorde boeken