Blogpost: mireille

Het licht van de stervende maan deel 1

Het licht van de stervende maan; deel 1 de ontdekking van een koning.Vanaf het begin was ik geboeid door de personages en kon ik me inleven in het verhaal. Het is vloeiend geschreven , met oog voor detail, wel moet je je er aandacht bijhouden met al die verschillende plaatsen, personages en gebeurtenissen maar dit maakt het verhaal juist boeiend en wil je steeds meer te weten komen hoe  het de personages vergaat en of ze hun doel bereiken. Je leeft je helemaal in in de levens van Aélanyss en Luzian , je voelt hun hoop maar ook hun verdriet en spanning die hun avonturen met zich meebrengen tijdens hun zoektocht naar antwoorden naar het ontstaan van hun volk.Het is een prachtig boek dat ik zeker iedereen die van fantasy houdt aanraad om te lezen, ik kijk vol ongeduld uit naar het vervolg.Een dikke proficiat aan de schrijfster en bedankt dat ik het boek mocht lezen.Groetjes MireillePs. Van mij krijgt het boek 5 sterren omdat het een prachtig, boeiend  verhaal is dat vlot leest en spannend is.

Reacties op: Het licht van de stervende maan deel 1

Gesponsorde boeken