Blogpost: BookloverSaphira

HET MEISJE IN HET IJS

********************************RECENSIE****************************** 

HET MEISJE IN HET IJS 

Ik heb het boek 'Het meisje in het ijs' gelezen. Het boek was weer een fijne triller. Dit boek is geschreven door Robert Bryndza. Ik zal hem even aan jullie voorstellen. 

ROBERT BRYNDZA

img_6154.jpg?w=253&h=300

Robert Bryndza (1979) is acteur en schrijver. Hij werd in Groot-Brittannië geboren, en woont tegenwoordig in Slowakije met zijn partner. Zijn boeken met Erika Foster in de hoofdrol zijn over de hele wereld bestsellers. Het eerste boek met Erika Foster in de hoofdrol is 'Het meisje in het ijs'.Zijn eerste boek in de Erica Foster reeks is een internationale # 1 bestseller The Girl in the Ice ( Het meisje in het ijs). Tot op heden heeft hij meer dan een miljoen exemplaren verkocht van dit boekDe Night StalkerDark WaterLast Breath en Cold Blood zijn de tweede, derde, vierde en vijfde boeken in de serie. Het zesde boek Deadly Secrets is zojuist gepubliceerd.Van zijn boeken zijn meer dan 2,5 miljoen exemplaren verkocht en zijn in 27 talen vertaald. Naast het schrijven van misdaadverhalen, heb ik een bestsellerreeks romantische komische romans gepubliceerd De Coco Pinchard serie.


 *********************************************************************** 

HET MEISJE IN HET IJS 

9200000079410648.jpg 

Beschrijving van het boek.
 

Haar ogen zijn wijd open. Haar lippen iets uiteen, alsof ze nog iets wil zeggen. Haar lichaam bevroren in het ijs. En ze is niet de enige…Als het lichaam van een jonge vrouw wordt gevonden in een park in Zuid-Londen, wordt inspecteur Erika Foster ingeschakeld om het moordonderzoek te leiden. Het slachtoffer, de mooie, jonge en rijke Andrea Douglas-Brown, leek het perfecte leven te leiden. Haar vader is een belangrijk en invloedrijk man, haar verloofde een gerespecteerd zakenman. Toch lijken er duistere geheimen te zijn. Werden die het meisje fataal?Als Erika dichter bij de waarheid komt, verschuift de aandacht van de moordenaar naar Erika zelf, wier laatste zaak verkeerd afliep. Zo verkeerd zelfs dat haar eigen man om het leven kwam. Terwijl haar politiecarrière aan een zijden draadje hangt, moet Erika haar eigen angsten overwinnen om een wrede moordenaar te slim af te zijn – voordat het te laat is. 


PRIJS VAN HET BOEK  € 15,-

PRIJS VAN HET E-BOOK  € 11,99


 ********************************************************************************


MENING

De cover van het boek komt spannend over en past goed bij het verhaal. De uitstraling van het boek trok mij erg aan en zou hem hierdoor ook gelijk oppakken in de winkel. Ook de beschrijving van het boek sprak mij erg aan en het boek heeft een mooie aantal van 384 bladzijden. Dit is ook de reden dat ik het boek gekocht heb.

Het verhaal zelf is met een vlotte duidelijk schrijfstijl geschreven, dit gaf mijn een goede inleving in het verhaal. Erika, het hoofdpersonage in het verhaal, is goed uitgewerkt  en lekker gebekt op sommige momenten. Ik kon mij eigen goed in haar plaatsen. Het was ook fijn om te lezen over de gedachten van de moordenaar. Dit gaf iets extra's aan het verhaal. Het boek is het eerste deel van de Erika Foster boekenreeks, maar het boek is mooi afgesloten en goed los te lezen. Er zit een goede dosis spanning in het verhaal, persoonlijk had dit wat meer gemogen. Persoonlijk vond ik dat het verhaal wel een beetje voorspelbaar is en had ook snel door wie de moordenaar zou zijn.

Dit boek is een aanrader voor alle thriller lezers.

Ik ben zeer benieuwd naar meer schrijfwerk van deze schrijver en kijk erg uit naar het volgende deel van deze reeks.   

STERREN
 

Ik geef dit boek 4 sterren. 

BOOKLOVERSAPHIRA


Lees verder op mijn site

Reacties op: HET MEISJE IN HET IJS

Gesponsorde boeken