Ibolya Moor Auteur

Blogpost: Ibolya Moor

Het Negende Gebod

Blog Recensie Het Negende Gebod van Chris Houtman. 

Ken jij het nummer ‘Burning down the House van The Talking Heads?’ Toen ik dit boek aan het lezen was dacht aan dit nummer maar dan in de zin van ‘Burning down the Paus (Pope)’. 

En dat onderwerp intrigeerde mij mateloos, dus het was geen straf om het te lezen.Er zijn wel eens van die dingen die je bij toeval in je schoot geworpen krijgt. Een maand geleden stond er voor dit boek een oproep voor 50 Hebban-Buzzers en recensieschrijvers op de Hebban-site. Toen ik de teaser ervan las, dacht ik dat dit best een leuk boek zou kunnen zijn om te lezen, dus ik schreef een mail. Gelukkig werd ik uitgekozen, want wat een genot was het om dit boek te lezen. Het was boven verwachting interessant. Te meer daar het onderwerp wat hij behandelt, vooral het aan de kaak stellen van het achterhouden van ‘Oude Wijsheden’ door de Katholieke Kerk, raakvlakken vertoond met mijn nog uit te komen boek.In mijn boek gaat het ook over ‘Oude wijsheden’, maar niet specifiek door de Katholieke Kerk, maar in het grotere geheel.

Ik ben al een poosje met dit onderwerp te onderzoeken, en kom er steeds meer achter dat er voor de mensheid in het algemeen ‘kennis’ wordt achtergehouden. Volgens mij wordt deze ‘kennis’ alleen beschikbaar gehouden voor een select groepje mensen o.a. de leden van het Vaticaan. Het is niet voor niets dat 1% van de mensheid net zoveel geld bezit als de andere 99%.

In mijn boek ‘de Vloek van de Hongaarse familie Moór’, ga ik in op wat deze wijsheden kunnen inhouden en de waarde ervan. Steeds meer van deze wijsheden kunnen nu wetenschappelijk verklaard worden, maar worden nog niet breed bekend gemaakt. Dit omdat er wereldomvattende machtige partijen zijn die dit tegenhouden.Het is tijd dat er meer openheid komt en ik ben blij dat Chris Houtman de stoute schoenen heeft durven aantrekken om een van de beerputten open te trekken.

Ben je benieuwd naar zijn boek en wat ik er verder van vind? Lees mijn recensie op hebban!  

Lees verder op mijn site

Reacties op: Het Negende Gebod

Gesponsorde boeken