Blogpost: Cheen

Het verband gevonden tussen titel en verhaal

Goede avond allemaal,
Vandaag 09-08-2018 heb ik 115 blz gelezen uit het boek Het schaduwspel van Simone van der Vlugt en ben nu op blz 265. Ben er vandaag achter gekomen wat de titel met het verhaal te maken had, begon me namelijk af te vragen wat het verband was. Simone weet wel hoe ze een historische roman moet schrijven, vind ze allemaal (ook van andere schrijvers) heel goed en lees te veel te snel uit. Ook vandaag moest ik me op een gegeven moment weer inhouden, anders had ik het boek vandaag al uitgelezen. Gezien de hoeveelheid blz die er nog te lezen zijn, is hij uit morgen (weet nog niet welk boek ik dan ga oppakken.)

Fijne avond allemaal,

Cheen

Reacties op: Het verband gevonden tussen titel en verhaal

Gesponsorde boeken