Blogpost: Rebecca

Het vergeten boek van Rebecca gubbels

Iedereen kent het wel dat ene boek dat al jaren in je kast staat maar waar je maar steeds niet aan toe komt. In mijn geval zijn het er meerdere. Hier vertel ik je welke dat zijn:

De series:

De medische trillers van Tess Gerritsen deze staan al een jaar of drie in mijn kast maar ik begin steeds maar weer in een ander boek. Er zijn natuurlijk zoveel mooie boeken dat kiezen elke keer weer een uitdaging is. 

De vertellingen van de ondergang van Kim ten tusscher omdat ik met smart zit te wachten op het laatste deel. Deze ga ik kopen op elfia volgend jaar kan bijna niet wachten tot het zover is. 
Zodra deze serie kompleet is kan ik beginnen met lezen zodat ik lekker door kan.

De losse boeken:

Anna van nicollo amaniti heb ik ook al jaren staan maar ik begin er steeds niet aan waarom ik heb geen flauw idee terwijl het boek me erg aanspreekt. Volgend jaar is dit het eerste boek dat ik ga lezen. 
Reacties op: Het vergeten boek van Rebecca gubbels

Gesponsorde boeken