Blogpost: DeDichtendeBoerin

Het vergeten boek; Het gedroomde Noorden

Jouw Vergeten Boek
Wat is jouw Vergeten Boek?
Mijn vergeten boek is 'Het Gedroomde Noorden' van Adwin de Kluyver

Waar in huis vond je jouw Vergeten Boek?
Het vergeten boek. De mail deed mij meteen naar de boekenkast bewegen. Ik wist dat er nog een heel mooi boek lag te wachten op mij. Een boek dat mij destijds direct triggerde. Waarom heb je het dan niet gelezen, hoor ik u vragen. Tja, dat is voor mij ook een vraag. Maar niet getreurd, het boek is weer in beeld.

Wanneer en waar kocht je jouw Vergeten Boek?
Ik heb het boek in de plaatselijke boekhandel gekocht. Ik was uit op een verjaardagscadeau voor mijn tante en zoals zo vaak, beland ik dan ook zelf thuis met een nieuw gekocht boek. Ieder zo zijn eigen tik, nietwaar? De vraag wanneer dat was, moet ik u helaas schuldig blijven.

Waarom wilde je dit boek graag lezen destijds?
Ik bladerde er doorheen. Het viel meteen op, blauw boek, blauwe letters, Scandinaviƫ.

Waarom is dit een Vergeten Boek geworden?
Ik kan u geen reden aandragen, waarom deze achter in mijn boekenkast is beland. Bij de vraag van Hebban naar het vergeten boek, was dit het eerste wat in mij opkwam...

Wat denk je nu over je Vergeten Boek?
I
Ga ik lezen!

Ga je je Vergeten Boek deze week lezen?
Jazeker!

Zo ja, update je blog gedurende deze week met je (spoilervrije) voortgang en leeservaringen.

Is het gelukt je Vergeten Boek uit te lezen deze week, plaats dan een recensie over het boek.

Reacties op: Het vergeten boek; Het gedroomde Noorden

Het gedroomde Noorden - Adwin de Kluyver Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
Gesponsorde boeken