Blogpost: Barisca

Het vergeten boek van Barisca

In 2012 kocht ik een Libelle bookazine "Sterren boven Cornwall" van Liz Fenwick. Eerlijk gezegd in een aanval van zuinigheid, de prijs staat er nog op €2,99. Bij 's lands grootste kruidenier lag 'ie, dat weet ik nog.

Vervolgens heeft het bookazine jarenlang braaf in de boekenkast gestaan. Eerst in de woonkamer, later op de slaapkamer tussen de "Jan, Jans en de kinderen" want dat is een prettig formaat om bookazines tussen te zetten. Het is toch wennen zo'n formaat, dus las ik het niet.Daarna was ik het kwijt, sinds de zomer. Daar baalde ik wel van. Boeken gooi ik moeilijk weg en dit bookazine beschouw ik als een boek. Nergens was het te vinden. Tot ik pas geleden in een schoonmaak aanval de zolder eens goed onder handen nam.... Daar lag "Sterren boven Cornwall", onder de boekenkast op zolder. Vergeten en een beetje onder het stof. Maar het bookazine was er weer. Hoe die ooit onder de boekenkast gekomen is, ik weet het echt niet. En kom  heus vaker op de zolder met de stofzuiger, maar blijkbaar doe ik iets niet goed.

Inmiddels heb ik een ereader en een leesbril en die laatste heb ik echt nodig om dit bookazine te lezen. Maar het zal niet lang meer duren en dan begin ik eraan.

Reacties op: Het vergeten boek van Barisca

Gesponsorde boeken