Blogpost: brittmariasbooks

Het vergeten boek van Britt

Wat is jouw Vergeten Boek?
- Emma door Jane Austen

Waar in huis vond je jouw Vergeten Boek?
- Op mijn e-reader :)

Wanneer en waar kocht je jouw Vergeten Boek?
- Toen ik Trots & Vooroordeel had uitgelezen, een paar jaar geleden (oeps)

Waarom wilde je dit boek graag lezen destijds?
- Ik had net Trots & Vooroordeel uitgelezen en dat beviel mij heel goed. Mijn Engels docente had het aangeraden, omdat ik Pride & Prejudice ook leuk vond. Dus kocht ik Emma omdat ik er vanuit ging die snel erna te lezen, maar die prioriteit heeft het boek nooit gekregen.

Waarom is dit een Vergeten Boek geworden?
- Ik wil het graag gelezen hebben.

Wat denk je nu over je Vergeten Boek?
- Ik wil 'm graag lezen, ooit :)

Ga je je Vergeten Boek deze week lezen?
- Ik ga zeker de uitdaging aan!

Reacties op: Het vergeten boek van Britt

Gesponsorde boeken