Blogpost: elketje81

Het vergeten boek van elketje81

Ik heb hier nog een hele stapel boeken liggen waarvan ik al jaren zeg: "En nu ga ik dat boek eens lezen", maar dan heb ik weer nieuwe boeken gezien die ik echt niet kon laten liggen in de winkel... Dus nu je hier sinds kort moet betalen in de bib om boeken te lezen (en ik lees er veel) ga ik eens werk maken van al die ongelezen boeken in mijn boekenkast. Het eerste boek dat ik vermoedelijk ga lezen (ligt hier al wat jaren ongeopend) is "De tempelbomen van Goa" van Ana Veloso. Ziet er een heel mooi verhaal uit. Het gaat over een man die valt voor de smaragdgroene ogen van Amba, eigenaresse van een indigoplantage. Daarna zal het waarschijnlijk "Toewijding" van Elizabeth Gilbert (auteur van "Eten, bidden, beminnen) of één van de nog zoveel stof te vergane boeken...

Reacties op: Het vergeten boek van elketje81

De tempelbomen van Goa - Ana Veloso Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
Gesponsorde boeken