Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Blogpost: Gerda van Drunen

Het Vergeten Boek van Gerda

Wat is jouw Vergeten Boek? Onder de oppervlakte van Sam Hayes.

Waar in huis vond je jouw Vergeten Boek? Het boek staat tussen de vele boeken in mijn boekenkast..en oeps want veel boeken nog niet gelezen..

Wanneer en waar kocht je jouw Vergeten Boek? Ik heb dit boek gekocht denk ik al jaren geleden en waar weet ik echt niet meer... Het boek is zelfs nog verpakt in plastic en kost €4,99 dus ik heb het denk ik hier bij een boekenbeurs gekocht, maar zeker weten doe ik dat niet omdat het al te lang geleden is.

Waarom wilde je dit boek graag lezen destijds? Destijds had ik gezien dat dit boek veel sterren kreeg en veel goede recensies en dat trok mij aan om dit boek te kopen. 

Waarom is dit een Vergeten Boek geworden? Omdat ik nog zoveel boeken wil lezen en daar niet aan toe kom.  

Wat denk je nu over je Vergeten Boek? Nu denk ik waarom heb ik deze niet eerder gelezen, juist omdat ik van zulke spannende thrillers hou om te lezen.  

Ga je je Vergeten Boek deze week lezen? En ja ik ga zeker dit boek van deze schrijfster Sam lezen en ben heel benieuwd naar dit verhaal. 

Zo ja, update je blog gedurende deze week met je (spoilervrije) voortgang en leeservaringen.

Is het gelukt je Vergeten Boek uit te lezen deze week, plaats dan een recensie over het boek. 












Reacties op: Het Vergeten Boek van Gerda

Onder de oppervlakte - Samantha Hayes Sam Hayes Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners