Blogpost: ipie36

Het vergeten boek van Ipie36

11-01-2021 door ipie36 1 reactie
Spannend! Mijn eerste blogpost hier! Nog niet eerder een blog geschreven over een boek, maar eens moet de eerste keer zijn. Ik ben al een poosje "stil" lid hier. Deed tot voor kort eigenlijk weinig met mijn account. Maar sinds dit jaar (iets met goede voornemens) weer meer aan het lezen en ook hier wat actiever. En ik moet zeggen, ik vind het erg leuk! Inmiddels ook de app gedownload, zodat ik de gelezen boeken sneller en gemakkelijker online kan zetten. 

Wat een ontzettend leuke tip om eens op zoek te gaan naar je Vergeten boek! Meestal lees ik de nieuwste boeken het eerst, waardoor de soms eerder gekochte boeken dan iets te lang blijven liggen. Nu een leuk moment om de oudste uit het stof te halen. Inmiddels al mijn boeken weer eens doorgeweest en veel "vergeten boeken" op mijn leeslijst gezet voor dit jaar.

Wat is jouw Vergeten Boek?
Mijn vergeten boek is "Op de koop toe" van Deeane Gist.

Waar in huis vond je jouw Vergeten Boek?
Ik vond mijn Vergeten boek achterin een kast op zolder... Doordat daar veel boeken staan, viel hij ook niet echt meer op. Met dank aan de "Vergeten boek" opdracht van Hebban, kwam ik hem weer tegen. 

Wanneer en waar kocht je jouw Vergeten Boek?
Heel erg, maar doordat hij er al zo lang ligt weet ik gewoon niet meer waar en wanneer ik m ooit gekocht heb. Maar dat ik m al alng heb, is een feit. Ik vermoed dat ie aangekocht is toen hij net uit was. 

Waarom wilde je dit boek graag lezen destijds?
Het leek me een prachtig boek! Ik hou erg van historische romans.

Waarom is dit een Vergeten Boek geworden?
Waarschijnlijk (mezelf kennende) was ik nog druk in een ander boek bezig en is deze op de "nog te lezen" stapen terecht gekomen. Ik denk dat ik daarna te snel andere leuke boeken gekocht heb, die ik allemaal eerder gelezen heb. 

Wat denk je nu over je Vergeten Boek?
Ik ben blij dat ik m uit het stof gehaald heb! Het lijkt me nog steeds een prachtig boek. Dus ik ben vandaag eindelijk eens in dit mooie boek begonnen te lezen.

Ga je je Vergeten Boek deze week lezen?
Jazeker, sterker nog, ik ben er net gelijk in begonnen!

De komende week zal ik jullie proberen op de hoogte te houden van mijn vorderingen en of het t waard is dit boek ook eens te lezen.


Reacties op: Het vergeten boek van Ipie36

Gesponsorde boeken