Blogpost: Jolanda Wouters

Het vergeten boek van Jolanda Wouters

Wat is jouw Vergeten Boek?
De derde engel van Alice Hoffman.

Waar in huis vond je jouw Vergeten Boek?
Het boek staat al een hele tijd in mijn boekenkast.

Wanneer en waar kocht je jouw Vergeten Boek?
Ik kocht het ooit op een boekenmarkt, waarschijnlijk in de kerk in Ossendrecht. Het is een boek van uitgeverij Orlando. Daar zit een leesclubdossier in. En zo leuk, ook een boekenlegger met als afbeelding een deel van de kaftafbeelding. Ik bof want hij zat er nog in. Kan ik hem mooi gebruiken!

Waarom wilde je dit boek graag lezen destijds?
We hadden met de leesclub, Leeszing, het boek De duivenhoudsters gelezen van Alice Hoffman. Ik was daar zo enthousiast over dat ik meer boeken van haar wilde lezen. Aangezien een vriendin fan is van haar gaf ze me leestips. Vervolgens struinde ik elke boekenmarkt waar ik kwam af op boeken van Alice Hoffman. Die zijn niet makkelijk te vinden, maar intussen heb ik er nog een paar ongelezen staan.

Waarom is dit een Vergeten Boek geworden?
Dit is mijn vergeten boek geworden omdat ik het steeds wil pakken om te lezen, maar toch weer een ander boek eerst lees en zo raakte het langzaamaan lvergeten.

Wat denk je nu over je Vergeten Boek?
Ik ben er afgelopen week in begonnen, nu op bladzijde 18. 

Ga je je Vergeten Boek deze week lezen?
Ik hoop deze week een stuk verder te komen, weet niet of het me lukt om het uit te lezen....

Voortgang:
Ik ben intussen op bladzijde. 80. Ik moest er even inkomen maar het taalgebruik is prettig en vlot. Weer een heel ander boek dan de eerdere boeken die ik van haar gelezen heb!
Ik ben nu op bladzijde 200. Kan eigenlijk niet stoppen met lezen. Het is weer een boek met een boeiend verhaal en een mysterieus tintje. Typisch Alice Hoffman!
Vandaag heb ik het boek uitgelezen. Het is me helaas niet in 1 week gelukt maar in anderhalve week. Ik heb er van genoten!


Reacties op: Het vergeten boek van Jolanda Wouters

De derde engel - Alice Hoffman Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
Gesponsorde boeken