Blogpost: Lououise

Het Vergeten Boek van Lououise

11-01-2021 door Lououise 5 reacties
Heyhoi allemaal! Vandaag schrijf ik (tussen het studeren door) mijn tweede blogpost, wat spannend :))

Mijn Vergeten Boek is Vele hemels boven de zevende van Griet Op de Beeck. Als studiepauze heb ik afgelopen week elke avond (een deel van) mijn boekenkast opgeruimd. Onbewust stond dit boek al op mijn 'wil ik lezen'-lijst én had ik hem als suggestie voor mezelf als een hemels boek voor de Hebban Reading Challenge opgeschreven... Wat een geluk seg!

Ik heb dit boek ooit (als in jaren geleden) gekregen van een vriendin van mijn mama, die zei dat ik dit ooit moest lezen en het mocht bijhouden als ik het geweldig vond. Door mijn leesbreak van een drietal jaar, is dit pareltje blijven liggen in mijn kast (tussen veel andere mooie boeken die ik nog gelezen moet krijgen). Aangezien ik nu volop terug aan het lezen ben én ik dan een thema op mijn Reading Challenge kan uitstrepen, zal dit boek één van de eerste zijn die ik vastpak.

Het liefst van al zou ik er nu al aan beginnen, want ik heb er veel lovende dingen over gelezen op Hebban, maar jammer genoeg houden mijn examens mij nog even tegen. Ik beloof plechtig dat ik er zo snel mogelijk aan begin als ik klaar ben met mijn cursussen te verwerken. ;))

Heel veel liefs en veel leesplezier met jullie vergeten boeken!

Reacties op: Het Vergeten Boek van Lououise

Vele hemels boven de zevende - Griet Op de Beeck Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
Gesponsorde boeken