Blogpost: Marieke Leest

Het vergeten boek van Marieke

Mijn eerste blogpost is een feit!

Hebban roept op om een blog te schrijven over een 'vergeten boek' uit je boekenkast. Ik moet zelfs mijn boekenkast niet induiken... Ik weet goed genoeg over welk boek ik het wil hebben! 

'Echte liefde vind je in de boekhandel'.

Sinds februari dit jaar startte ik een instagram over boeken, Marieke_leest. Ik weet het, mijn nickname is niet bijster origineel. Maar het belangrijkste is dat ik mijn liefde voor lezen kan delen, gewoon lekker babbelen over boeken met andere bookstagrammers en ondertussen worden mijn vrienden op mijn privé-account niet gek van al mijn boekenspam.

Ik zag het boek enkele keren voorbijkomen bij enkele bookstagrammers. Priscilla - Bookaddictnl noemde het zelfs een van haar favoriete boeken. Rond die tijd kwam ik het boek tegen in Kruidvat en ik kon hem niet laten liggen. 

Waarom hij dan nog steeds ongelezen in de kast staat? Ik heb echt geen geldig excuus! Ik heb hem gewoon op de stapel te lezen boeken gelegd en sindsdien kwam het er niet meer van. Tijd om daar verandering in te brengen! 

Ik heb trouwens al mijn ongelezen boeken in een aparte boekenkast gezet. Zo kan ik in één oogopslag zien welke boeken ik nog moet lezen en kan ik ze alvast niet meer 'vergeten'. 


Lees verder op mijn site

Reacties op: Het vergeten boek van Marieke

Echte liefde vind je in de boekhandel - Veronica Henry Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
Gesponsorde boeken