Blogpost: miranda-van-elswijk

Het Vergeten Boek van Miranda van Elswijk

Mijn kinderen lezen ontzettend veel, tot mijn grote plezier. Op een dag in september kwam mijn zoon wat bedremmeld terug van school: de literatuurleraar had tegen hem gezegd dat fantasyboeken geen literatuur zijn. En dat terwijl zijn boekenkasten er vol mee staan. We hebben aan de eetkamertafel een interessante discussie gehad over het begrip 'literatuur' en ik ben samen met mijn favoriete boekhandel Verkaaik in Gouda gaan nadenken over boeken die mijn zoon zou kunnen lezen buiten zijn geliefde fantasygenre. Een van de boeken was 'Niemand in de stad' van Philip Huff. Ik heb het in de kast gezet vanuit het idee dat ik het eerst zou gaan lezen, maar ben het vervolgens glad vergeten. Dankzij de Week van het Vergeten Boek van Hebban dacht ik er weer aan. Ik ga het deze week zeker lezen!

Reacties op: Het Vergeten Boek van Miranda van Elswijk

Niemand in de stad - Philip Huff Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
Gesponsorde boeken