Blogpost: Pleun Schuijt

Het Vergeten Boek van Pleun

12-01-2021 door Pleun Schuijt 2 reacties
Wat is jouw Vergeten Boek?
Mijn Vergeten boek is Lech van Kiki van Dijk

Waar in huis vond je jouw Vergeten Boek?
ik vond mijn vergeten boek op mijn iPad, met daar nog wel meer vergeten boeken zag ik.
Wanneer en waar kocht je jouw Vergeten Boek?
Geen idee! Ik denk dat ik het kocht vlak nadat ik andere boeken van Kiki van Dijk had gelezen. Want ik weet nog dat ik Zeevlam, Ibiza en Ibiza - de erfenis leuk vond om te lezen. Ik denk dat ik daarna dit boek heb aangeschaft. Online, via Libris? Geen idee...

Waarom wilde je dit boek graag lezen destijds?
Oh, dat schreef ik net hierboven al natuurlijk. Omdat de andere boeken van Kiki van Dijk toen erg goed bevielen en ik kennelijk toen dit boek ook wilde lezen. Ik denk dat ik het nergens fysiek in een winkel tegenkwam en het daarom als ebook heb gekocht.

Waarom is dit een Vergeten Boek geworden?
Eigenlijk alleen maar omdat het een ebook is. Als ik het op papier had gehad, had ik het vast al eerder gelezen. Ik ben namelijk meer van de papieren boeken... ik vergeet gewoon wat ik allemaal op mijn iPad heb staan aan boeken. Ik heb bedacht nu, door deze opdracht, dat ik ook de ebooks op mijn papieren te lezen lijstje moet gaan zetten. Anders lees ik ze nooit! (Misschien een goed idee voor mijn tweede kwartaal leeslijst.)Wat denk je nu over je Vergeten Boek?
Hoe heb ik je ooit kunnen vergeten!

Ga je je Vergeten Boek deze week lezen?
Ja, natuurlijk. Want anders vergeet ik het vast weer. En dat zou helemaal zielig zijn voor mijn Vergeten Boek, twee keer vergeten worden!

Zo ja, update je blog gedurende deze week met je (spoilervrije) voortgang en leeservaringen.
Nou, daar kan ik mort over zijn... het is al uit! Het was een lekker boek(je) voor tussendoor.
En het bleek een klein boekje te zijn, vandaar dat ik het niet in een fysieke winkel heb gezien denk ik. Ik had het idee dat het een gewoon boek zou zijn, maar toen ik het aantal pagina's zaf op mijn iPad viel ineens het kwartje.

Is het gelukt je Vergeten Boek uit te lezen deze week, plaats dan een recensie over het boek.
Ja, gelukt. Ik zal een recensie gaan plaatsen. (Wordt lastig, want het was dus een heel kort verhaal eigenlijk, maar komt vast goed!)

Reacties op: Het Vergeten Boek van Pleun

Gesponsorde boeken