Blogpost: WillemijnOuss

Het vergeten boek van Willemijn

Al jaren is Niccolo Ammaniti 1 van mijn favoriete auteurs. Prachtige boeken, ijzersterke verhalen, met een beetje waanzin en humor. Onrealistisch maar levensecht. Ik houd van zijn hoofdpersonen. 'Ik haal je op, ik neem je mee' stond jaren bij mij op 1 (tot 'ik ben pelgrim' op 1 kwam in de top 1000 en ik me daar maar eens aan wou wagen). Door de jaren heen heb ik alle boeken van Ammaniti gespaard. Een paar helaas al weer veloren (geen idee meer aan wie ik ze had uitgeleend, en dat deed ik veel, want ik wou iedereen overtuigen van zijn schrijfkunst. 1 boek ligt echter te verstoffen in de kast, nog nooit aan begonnen. In de week van het vergeten boek ga ik dus eindelijk beginnen aan 'een delicaat moment'. Ik kan niet wachten!

Reacties op: Het vergeten boek van Willemijn

Een delicaat moment - Niccolò Ammaniti Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
Gesponsorde boeken