Liesbeth Jochemsen Auteur

Blogpost: Liesbeth Jochemsen

Het vreugdemaal krijgt een vervolg

Vorige week gaf ik een exclusief voorproefje van mijn nieuwe boek, een sprookjes verhalenbundel voor volwassenen. Ik vertelde toen dat één van de verhalen die in de bundel komt, Het vreugdemaal is. Vorige week kon je het exclusief lezen op deze site. Hier kun je het teruglezen.
Ditverhaal is een mix tussen De prinses die niet kon lachen en De drie kleine biggetjes. Van deze twee sprookjes zijn talloze varianten en combinaties te maken. Het vreugdemaal heeft dan ook een vervolg gekregen. Sterker nog, niet één vervolg, nee, maar liefst drie(!) vervolgen. Misschien worden het er nog meer. Ieder volgend deel volgt chronologisch op het verhaal ervoor, maar is ook goed los te lezen. En elk van deze verhalen komt uiteindelijk in mijn nieuwe boek.

Lees verder op mijn site

Reacties op: Het vreugdemaal krijgt een vervolg

Gesponsorde boeken