Erik Le Romancier Auteur

Blogpost: Erik Le Romancier

Het werk vordert gestaag!

Dag, beste lezers, fans en geïnteresseerden! Daar ben ik weer en ik breng jullie heuglijke tijdingen, zoals dat zo mooi heet. Welke tijdingen, vragen jullie je dan af? Allereerst vordert het werk aan mijn komende boek gestaag. Momenteel ben ik druk bezig met het mooi maken van de ruwe versie: schrappen, schrijven, herschrijven en soms ‘kill your darlings.’ Ja, dat doet pijn, ik geef het toe, maar uiteindelijk komt er een mooier en beter verhaal voor terug, en daar gaat het toch om. Wanneer ik klaar ben met herschrijven, komt de fase waarin ik jullie nodig heb. Ik zoek namelijk leden voor de leesgroep die kritisch door het verhaal willen gaan én met me mee willen denken over een titel. Wanneer ik jullie nodig heb, kan ik helaas nog niet precies aangeven. Vermoedelijk wordt dat ergens in het tweede kwartaal van 2019. Interesse als leesgroeplid? Laat het me weten en houd wat tijd vrij in je agenda. Iets wat ook lekker loopt, en waarvoor ik dan tijd moet reserveren in mijn agenda, is de Grote Lanceer Verrassing. Weet je nog dat ik de vorige keer zei dat ik mijn boeklancering muzikaal wilde omlijsten met eigen muziek? Nou, de eerste contacten met een producer en studio zijn gelegd! Hoe mooi is dat?
Tot de volgende keer, lieve lees- en kweelkeesjes! Galmende groet, Erik

Reacties op: Het werk vordert gestaag!

Gesponsorde boeken