Erik Le Romancier Auteur

Blogpost: Erik Le Romancier

Het worden er (minstens) twee!

Hallo allemaal, er valt weer veel heugelijks te melden deze week. Niet alleen gaat het herschrijven voorspoedig, maar ook druppelen de aanmeldingen voor mijn leesgroep in een mooi, gestaag tempo binnen. Waarvoor mijn grote dank aan iedereen die zich heeft aangemeld. Ik doe mijn best elke geïnteresseerde ook daadwerkelijk een plaatsje in mijn leesgroep te bezorgen, maar het kan zijn dat het helaas niet lukt. De groep mag namelijk niet te klein zijn - te weinig opbrengst -, maar ook zeker niet te groot - want teveel opbrengst en daardoor niet meet hanteerbaar qua feedback. Nogmaals, ik doe mijn uiterste best maar mocht je er onverhoopt deze keer niet tussen zitten, dan hoop ik op je begrip.

Wacht even, Erik, zei je daar ‘deze keer’? Inderdaad. Hét nieuws  van deze week is namelijk dat ik zo ruim in mijn ruwe materiaal zit, dat ik mijn verhaal in minimaal 2 delen ga vertellen, en misschien nog wel in meer. Wat dus begon als 1 fantasyboek, wordt zomaar een tweeluik en wellicht een serie. Leuk! 

Ook leuk: mijn muziekwerk dat mijn komende boeklancering extra luister moet bijzetten, krijgt langzaam maar zeker steeds meer gestalte. Het thema en genre heb ik inmiddels bepaald, het schrijven en arrangeren kan beginnen. 

Reacties op: Het worden er (minstens) twee!

Gesponsorde boeken