Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Hiep hiep Hoera!

07-03-2019 2 reacties
Goede avond allemaal,
Vandaag 07-03-2019 ben ik 24 jaar geworden (gefeliciteerd ik!) We hebben het rustig en klein gehouden, dat doen we altijd met verjaardagen en vinden we fijner. Ga het ook nog met m'n vrienden vieren, maar weet nog niet wanneer (denk volgend weekend.) De woonkamer was versierd, cadeau's werden uitgepakt, er was taart (vanille slagroomvlaai) en als avondeten hadden we pannenkoeken. We hebben van jongs af aan een regel bij ons thuis: ''Met Cheen's verjaardag eten we pannenkoeken, maakt niet uit hoe oud ze is.'' Vind het heerlijk om pannenkoeken met m'n verjaardag te eten. Ik heb een boel boeken gekregen en ook nog wat andere dingetjes, maar in deze blog ga ik alleen de boeken vermelden.

Birthdayboekhaul:
The shadowhunter's codex van Cassandra Clare.
The Bane chronicles van Cassandra Clare.
De heksenselectie van Eva Ibbotson.
Nevermoor van Jessica Townsend.
The Ruby Red boxset van Kerstin Gier.
The Villains boxset van Serena Valentino

Het priveboek van 07-03-2019:
(Begonnen) 150 blz gelezen uit het boek The shadowhunter's codex van Cassandra Clare.

Mijn Reading Challenge 2019:
Bezig met de categorie Maart: Lees een prijswinnend boek. Niet veel, maar heb tenminste iets gelezen uit dit boek. Tis nog te vroeg om iets over dit boek te vertellen.

(Verder gegaan) 10 blz gelezen uit het boek Teardrop van Lauren Kate en ben daarmee nu op blz 40.

Fijne avond allemaal,

Cheen

Reacties op: Hiep hiep Hoera!