Jaimie Pisonier Auteur

Blogpost: Jaimie Pisonier

Hier heb ik drie agenda's voor nodig :-)

5305d72acc784b944459f6afb2372b83.jpegNieuwe doelstellingen moet je goed inplannen, dus ik.moest écht deze agenda's kopen hoor. 

Studeren / schrijven / lezen. 

Ik ga een heel druk jaar tegemoet met een strikt opgesteld schema. Of het mij gaat lukken zal ik gaandeweg moeten bekijken en misschien moet ik dan ergens een beetje bijschaven, want mijn planning zal niet perfect zijn gewoonweg omdat perfectie nu eenmaal niet bestaat hé. Dat kan en mag, want ik ben een mens en geen robot. Hopelijk kan ik jullie tegen volgend jaar september een diploma 'voedingsdeskunidge' en een tweede manuscript laten zien! 

Ik moet elke dag vier lesbladen instuderen en 150 woorden aan mijn manuscript schrijven wil ik dit doen slagen. Ik heb er in elk geval zin in en ga mijn dyslexie nog eens flink uitdagen. 

Wordt vervolgd ... 


Reacties op: Hier heb ik drie agenda's voor nodig :-)

Gesponsorde boeken