Hij is binnen!

Goede avond allemaal,
Vandaag 24-05-2019 scheen de hele dag het zonnetje. Heb de dagelijkse dingetjes gedaan en gelezen. Ik hoorde opeens iets door de brievenbus gaan en dacht eerst dat het het laatste studieboek zou zijn dat ik besteld had. Maar toen ik zag dat het het boek Nerds! van Emilio Guzman & Thijs van Domburg erin zat, sprong ik een gat in de lucht (niet letterlijk, figuurlijk.) Ik kan niet wachten om dit boek te lezen en ga er zeker een recensie van schrijven (bedankt Hebban!) Dat was het nieuws van de dag.

De privéboeken van 24-05-2019:
(Verder gegaan) 30 blz gelezen uit het boek De toeschouwer van Charlotte Link en ben daarmee nu op blz 150.
(Verder gegaa) 150 blz gelezen uit het e-book Kom je spelen? van M.J. Arlidge en ben daarmee nu op blz 400.

Studieboek van 24-05-2019:
(Verder gegaan) 10 blz gelezen uit het boek Troost van Riekje Boswijk-Hummel en ben daarmee nu op blz 30.

Fijne avond allemaal,

Cheen

Reacties op: Hij is binnen!

Gesponsorde boeken