Ninja Paap-Luijten Auteur

Blogpost: Ninja Paap-Luijten

Hoe kies jij je volgende boek?

Laatst liep ik een beetje doelloos rond in de bibliotheek. Nou ja ... bijna doelloos. Mijn blik dwaalde over de boekenkasten bij de afdeling "romantisch" (niet echt een afdeling waar ik normaal veel zoek) en tussen al die mierzoet ogende boeken zag ik een opvallende rug. Met een inktvis erop en goudkleurige radertjes. 

Dat was het boek De horlogemaker van Londen van Natasha Pulley. Ik greep het boek uit de kast, vond de kaft er gaaf uitzien en leende het boek. Ik ben 'm nu aan het lezen (en het is lekker leesvoer). 

Doe jij dat ook wel eens, een boek spontaan pakken omdat het er leuk uitziet? Soms kies ik ook boeken op dikte (als ik weinig tijd heb een dunnetje, of als ik zin heb een dikke pil) of soort (verhalenbundel of non-fictie). Ik vind het geinig om me te laten verrassen. De achterkant van dit boek heb ik nog steeds niet gelezen; ik begin gewoon te lezen en zie wel wat ik voor verhaal voorgeschoteld krijg. 

Laat jij je ook wel eens verrassen? Of wil je eerst precies weten wat je krijgt? 

Lees verder op mijn site

Reacties op: Hoe kies jij je volgende boek?

Gesponsorde boeken