Ilona van Hilst Auteur

Blogpost: Ilona van Hilst

Hoe koos ik de titel 'Oogvocht' voor mijn boek?

Mijn 1e blog op Hebban! Ik ben zo nieuw, dat ik tips kan gebruiken, als je me op iets wilt wijzen. Graag zelfs! Of wil je me volgen? Leuk, dan kan ik ook jou volgen.

‘Oogvocht’ is niet zomaar een titel voor mijn 3e thriller. Het is een herinnering die ik nooit zal vergeten.
De nachtmerrie begon op donderdag 5 mei 2016 's avonds om 22.40 uur. Het was Hemelvaartsdag. Ineens verdween binnen 45 minuten het zicht uit mijn linkeroog. De volgende dag lag ik op de operatietafel. Ik werd gek van angst. We zouden op vakantie gaan. Alles liep anders. Het zou het begin van een thriller kunnen zijn, maar niets is minder waar. 

Op de operatietafel besloot ik dat mijn 3e thriller 'OOGVOCHT' moest heten, als mijn oog gered zou worden! Een verhaal, als ode aan de artsen en onze 'ogen'. Gelukkig kon ik dit boek in 2018 schrijven, als een mysterie over Isis. Met een diepe buiging naar de oogheelkunde. Ik bracht het uit in eigen beheer. Toen in februari jl VanDorp Uitgevers zich meldde om het manuscript uit te willen geven, was het wonder compleet! Iedereen mag nu weten waarom ik zo blij ben met dit boek. En dat ik … Lees verder op mijn website: www.ilonavandaag.wordpress.com

Lees verder op mijn site

Reacties op: Hoe koos ik de titel 'Oogvocht' voor mijn boek?

Gesponsorde boeken