astridhabraken Auteur

Blogpost: astridhabraken

Hoera - NBD Biblion heeft een review geschreven over mijn boek

Het is een dagelijks ritueel: kijken of er nog nieuwe reviews over Verdwaald in Tirol zijn verschenen. Een ritueel waarvan ik soms denk 'moet je hier nu echt je dag mee beginnen?' Want tja, soms is er ook een negatieve bij. Vandaag verscheen er een waar ik niet alleen heel blij mee ben, maar die ook heel belangrijk is. Want als NBD Biblion een boek positief reviewt, kan het ook door de bibliotheken ingekocht gaan worden. En hoera: de recensent spreekt van een 'Modern, en met psychologisch inzicht geschreven debuut.' Ik ga met een heerlijk gevoel het weekend in!

8f5ee11e2aaed16930c78051ea0fa084.jpg


Lees verder op mijn site

Reacties op: Hoera - NBD Biblion heeft een review geschreven over mijn boek

Verdwaald in Tirol - Astrid Habraken Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
Gesponsorde boeken