M.G. Pauwels Auteur

Blogpost: M.G. Pauwels

"Hoogland mutanten" voortaan ook gratis en voor niets te verkrijgen.

Beste lezers,

Zoals vele van jullie weten, schrijf ik mijn minder brave werk soms onder mijn pseudoniem M.G. Crow. Nu heb ik een account gemaakt op Smashwords, waarop ik twee korte werken gratis ter beschikking stel. Het is te zeggen: je kan ze via de Engelstalige website Smashwords aankopen voor 0 USD.

Mijn werk "Hoogland Mutanten" heb ik zo ook onder M.G. Crow uitgegeven.
Het is dubbel gepubliceerd. Wie geen 3,65 euro wil geven aan de versie in mijn eigen naam, maar Kobo Plus heeft, kan het boek zo nog steeds gratis lezen. Wie het goed vindt en er iets aan wil geven, kan het kopen onder de naam M.G. Crow voor een luttele 90 cent, of het gewoon gratis downloaden via onderstaande link:

https://www.smashwords.com/books/view/925802

De inhoud van het eBook is en blijft hetzelfde. In oorsprong was er ook een paperback variant, maar die is ondertussen enkel nog via de site van de uitgever beschikbaar en kost door de verhoogte BTW ondertussen 14,14 euro zonder verzendkosten. Het boek telt 78 blz, wie het wenst, kan het via volgende link nog bestellen:

https://www.mijnbestseller.nl/shop/index.php/hoogland-mutanten-128946-www-mijnbestseller-nl.html

Reacties op: "Hoogland mutanten" voortaan ook gratis en voor niets te verkrijgen.

Gesponsorde boeken