Blogpost: Annika

HRC 2018 - #12: Een boek bekroond met een Hebban Award

07-07-2018 door Annika 2 reacties
Een dwarsligger
Voor onze vakantie naar Spanje, kocht ik via Marktplaats een dwarsligger. Superhandig voor in de rugzak, lekker compact en licht! En het was nog een mooie vondst ook, want het was het vervolg op Samuel Bjørks 'Ik reis alleen'. Dit boek las ik, ook als dwarsligger, vorig jaar tijdens onze vakantie. En dat beviel me heel goed moet ik zeggen. Blijkt het boek ook nog eens een Hebban Award gewonnen te hebben! Mooi voor deze challenge-categorie dus.

#12: De Doodsvogel - Samuel Bjørk
Na de eerste hoofdstukken voelt de omgeving weer vertrouwd aan. De locaties, de personages, de spanningsopbouw: heerlijk om je in vast te bijten. De symboliek rondom de moord op een tienermeisje is erg interessant. Ook het psychologische aspect en de rol van Mia Krüger in het hele gebeuren geeft voor mij een extra sausje aan het verhaal. Wat mij betreft zeker een aanrader voor thriller-liefhebbers!

In oktober 2018 komt deel 3 uit van de Mia Krüger & Holger Munch-serie! Komt zeker op mijn verlanglijstje...

8e934416b24102731c74872e17182c0c.jpg

Reacties op: HRC 2018 - #12: Een boek bekroond met een Hebban Award

Gesponsorde boeken